Ingrediente: -1 pui -2 cepe -2 morcovi -gogosar -radacina de patrunjel -frunze de patrunjel -zeama de lamaie -sare, piper -suc de rosii -ulei de masline
Ingrediente: 500 g. fasole verde sau pastai cum i se mai zice in unele parti ale tarii. 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras 2-3 rosii decojite sau 1/2 conserva rosii...
Ingrediente: 400 grame paste 5-6 rosii coapte 1 ceapa mica 4 linguri ulei cativa catei de usturoi cateva fire de patrunjel sare si piper fulgi de chili parmezan
Ingrediente: 1 kg crap 500 g peste mic 2 litri apa o rosie mare curatata 2 cepe mari tocate 2 linguri boia de ardei rosie sare piper 1 ardei 100 ml vin rosu
Ingrediente: 1 kg carne tocata mixta ( porc si vita sau cum preferati ) 2 oua 100 gr pesmet 1-2 catei de usturoi 1/2 legatura patrunjel 2 crengute de cimbru (...
Ingrediente: 540 g de fasole romano, e un tip de fasole pestrita, foarte gustoasa 200 g de naut fiert 50 g ulei din samburi de struguri o capatana de usturoi...
Ingrediente: 500 g macaroane 3 oua 1 cana de zahar 200 g ricotta (urda) 250 g feta sfaramata coaja de la o jumatate lamaie 1/2 lingurita vanilie 2 linguri...
Ingrediente: Ingrediente pentru 2 portii: 1. 4 cotlete de porc 2. 500 gr morcovi (aprox. 4 morcovi mari) 3. 2 portocale si jumatate 4. 50 gr miere 5. 3 linguri...
Ingrediente: Avem nevoie pentru 2 portii de 80 grame de taietei chinezesti ( eu am folosit de aceasta gata o pungulita din aceea de taietei pentru supa instant)...
Ingrediente: 1 kg fasole pastai (galbena/verde) 3-4 catei de usturoi (sau mai multi dc va place) 1 lingura vegeta 1/2 ceasca ulei (de masline preferabil)
Ingrediente: Carne de somn (peste, in general se face ciorba din pana) adica partea dinspre coada si capatana 4-5 rosii coapte 1 ou 1 morcov o radacina de...