Cartofi copti de doua ori cu salata de varza murata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire55 min
- Se spala cartofii. In fiecare cartof, din loc in loc se fac gauri cu furculita. Se baga la cuptor si se lasa circa 40-50 de minute sau pana sunt gata. Atunci cand intra furculita usor in cartof stii ca e facut.
- Se scot cartofii si se taie pe jumatate. Se scoate continutul si se amesteca cu smantana sau unt, ceapa verde taiata marunt, cascaval sau branza, bacon, porumb si orice altceva iti mai e pe plac. Se condimenteaza dupa preferinta cu ierburi aromate, sare si piper.
- Se umplu din nou cartofii cu acest amestec. Se aseaza pe o tava, se rade cascaval deasupra si se baga la cuptor. mai pus si deasupra sare si boia dulce.
- Se mai lasa la cuptor cel mult 10 minute, pana cand capata o crusta aurie.
- Se serveste asa sau cu garnitura. Instinctul meu de pofticioasa a crezut ca merge de minune cu o salata de varza murata.Se taia varza fin. Se pun deasupra cateva lingurite de ulei de masline si se condimenteaza cu piper si cimbru. Se amesteca bine si se serveste cu cartofii copti de doua ori.
- Daca nu tii post si tii mortis sa ai langa si o bucatica de carnita, atunci nu ezita! Mie imi mai ramasesera cateva coaste de porc afumate de la reteta trecuta, asa ca le-am bagat un pic la cuptor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Arata bine si apetisant
anonymous
Sunt deliciosi!
anonymous
Foarte buna.....
anonymous
Deja imi lasa gura apa! Si doar am citit-o!
anonymous
E varza reteta
anonymous
Numai din imagini si mor de foame si de pofta!
anonymous
Oonnnn aeri gut
anonymous
FFFFFFFFFFFFFF frumos arata si cred ca sunt si fffffffff gustosi

dudasca
Cred ca sunt o nebunie si arata extraordinar,maine fac si eu!!!!!
V
voicutoma
Cuvintele sunt de prisos,ar trebui sa-mi fac o rama, sa pun reteta acolo si s-o atirn in cui
Punctează această reţetă