Cartofi copti de doua ori cu salata de varza murata

Felul principal
Foarte ușor
1 h 35 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire55 min
  • Se spala cartofii. In fiecare cartof, din loc in loc se fac gauri cu furculita. Se baga la cuptor si se lasa circa 40-50 de minute sau pana sunt gata. Atunci cand intra furculita usor in cartof stii ca e facut.
  • Se scot cartofii si se taie pe jumatate. Se scoate continutul si se amesteca cu smantana sau unt, ceapa verde taiata marunt, cascaval sau branza, bacon, porumb si orice altceva iti mai e pe plac. Se condimenteaza dupa preferinta cu ierburi aromate, sare si piper.
  • Se umplu din nou cartofii cu acest amestec. Se aseaza pe o tava, se rade cascaval deasupra si se baga la cuptor. mai pus si deasupra sare si boia dulce.
  • Se mai lasa la cuptor cel mult 10 minute, pana cand capata o crusta aurie.
  • Se serveste asa sau cu garnitura. Instinctul meu de pofticioasa a crezut ca merge de minune cu o salata de varza murata.Se taia varza fin. Se pun deasupra cateva lingurite de ulei de masline si se condimenteaza cu piper si cimbru. Se amesteca bine si se serveste cu cartofii copti de doua ori.
  • Daca nu tii post si tii mortis sa ai langa si o bucatica de carnita, atunci nu ezita! Mie imi mai ramasesera cateva coaste de porc afumate de la reteta trecuta, asa ca le-am bagat un pic la cuptor.

Punctează această reţetă

Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Arata bine si apetisant

abuz

anonymous

Sunt deliciosi!

abuz

anonymous

Foarte buna.....

abuz

anonymous

Deja imi lasa gura apa! Si doar am citit-o!

abuz

anonymous

E varza reteta

abuz

anonymous

Numai din imagini si mor de foame si de pofta!

abuz

anonymous

Oonnnn aeri gut

abuz

anonymous

FFFFFFFFFFFFFF frumos arata si cred ca sunt si fffffffff gustosi

abuz
dudasca

dudasca

Cred ca sunt o nebunie si arata extraordinar,maine fac si eu!!!!!

abuz

voicutoma

Cuvintele sunt de prisos,ar trebui sa-mi fac o rama, sa pun reteta acolo si s-o atirn in cui

abuz
  • pagina 1 / 2