Cartofi copți în jar

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
32 min

O garnitură super

Ingrediente

4

Preparare

Preparare2 min
Gătire30 min
  • Este o rețetă foarte simplă când aveți unde să o faceți!

    Când stai la bloc, e greu, mai ales că acum s-a dat și legea cu grătarele.

    Nu ai curte, yoc grătar.

    Dar, măcar o dată pe an merită să faci așa ceva.

    Nici nu se compară cu cei făcuți în cuptor!!!

    Trebuie totuși să ai lemne, că nu e bine cu cărbuni.

    Și dacă tot faci, ar trebui lemne pentru 2 grătare, că e păcat să faci friptura înainte și apoi să faci cartofii, pentru că durează ceva și nu vrei să mănânci friptura rece!

    Când nu mai avem flacără, băgăm cartofii în jar.

    După vreo 15-20 min, ne mai uităm la ei și-i întoarcem, pentru că trebuie să se facă uniform.

    Se servesc cu unt și smântână.

    Sau mai adăugăm roșii, cimbru, câte un cârnat, un mic sau o friptură.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: