Cartofi copti,umpluti cu crema de branza

Cartofi copti, umpluti cu crema de branza
Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la 180C la copt .
  • Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se mai raceasca apoi taiem cate un capacel si cu ajutorul unei lingurite scoatem putin miez.
  • Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu smantana,cu ceapa verde tocata marunt,cu patrunjelul tocat si el si condimentam dupa gust.
  • Crema asta am bagat-o la blender si mi-a iesit colorata intr-o nuanta de verde deschis natural.
  • Am umplut cartofii cu ea si ornat cu cate o frunzulita de patrunjel verde.

Punctează această reţetă

MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu prea imi place

abuz