Ingrediente: 180 g de paste făinoase (us mezze maniche) 1 avocado 25 gr de migdale 125 gr roșii cherry zeama de la o jumătate de lămâie 10 gr ulei de măsline 15...
Ingrediente: Crumble de parmezan: 50 gr de făină 40 gr parmezan 50 gr unt rece Crema de mazăre: 280 gr mazăre fiartă scursă 150 ml supă de legume 1 lingură de...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 1 păstaie de vanilie 1 baton de scorțișoară Coaja de lămâie Colorant verde 2 linguri de amidon de porumb 1 litru de lapte 6 gălbenușuri 150 gr...
Ingrediente: 60 gr macrou (în ulei de măsline) 40 gr roșii uscate la soare (aproximativ 4) 150 gr brânză proaspătă 4 foi de brick Suc de 1/2 lămâie Câteva...
Ingrediente: 1/2 kale 1 cartof mare 1 ceapă 1 cățel de usturoi Sare după gust piper (după gust) Un praf de nucșoara Migdale zdrobite Ulei de măsline 500 ml supă...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 200 ml de lapte semidegresat 300 ml de smântână integrală (30% grăsime) 4 gălbenușuri 35 gr de zahăr alb 1 linguriță de aromă de vanilie 6...
Ingrediente: 4 rosii 150 gr crema de branza 1 lingurita de cimbru 1 conserva de ton (185 gr) 20 masline negre (aproximativ) - puteti folosi rondele de masline...
Ingrediente: 1 aluat de tarta Pentru crema de patiserie : 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 500 gr capsune 100...
Ingrediente: 2 felii mari de paine, prajite 2 linguri mari de crema de branza (vezi observatiile) 8 lingurite de pesto 6 rosii cherry 15 muguri de pin 8 frunze...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 245 gr lapte (225g + 20g) 75 gr de zahăr (40gr + 35gr) 1 păstaie de vanilie 2 gălbenușuri 22 gr amidon de porumb Pentru...
Ingrediente: Biscuiții: 50 gr de unt 50 gr zahăr brun 50 gr pudră de migdale 20 gr de făină 1 linguriță extract de vanilie (optional) Crema diplomat (crema...