Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză

votează acum
Desert
Foarte ușor
4 h 10 m

Un desert dulce de ciocolată, cu frișca cremoasă pentru a înfrumuseța totul!

Ingrediente

3

Materiale

  • pahare de mikshake

Preparare

Preparare4 ore
Gătire10 min
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 1Topim ciocolata cu o treime din lapte și zahăr.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 2Între timp, diluați amidonul de porumb în laptele rămas.
    Adăugați acest amestec în ciocolata topită și amestecați la foc mic până se îngroașă și se formează o cremă.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 3Turnați această cremă în pahare de milkshake sau în orice alt recipient și dați la frigider timp de 3 ore.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 4Odată ce s-a răcit, acoperiți-o cu frișcă și stropiți cu cacao pudră.
  • Ciocolată Liège, cremă de ciocolată vieneză - Preparare etapa 5Este gata!

Punctează această reţetă

Observații

Pentru decor alegi ce vă doriți suplimentar

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: