Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
votează acum
Un desert dulce de ciocolată, cu frișca cremoasă pentru a înfrumuseța totul!
Ingrediente
3
Materiale
- pahare de mikshake
Rețete inrudite
-
Ciocolata de casa vegana
-
Ciocolata de casa_petitchef
-
Ciocolata cu alune
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
Preparare
Preparare4 ore
Gătire10 min
Topim ciocolata cu o treime din lapte și zahăr.
Între timp, diluați amidonul de porumb în laptele rămas.
Adăugați acest amestec în ciocolata topită și amestecați la foc mic până se îngroașă și se formează o cremă.Turnați această cremă în pahare de milkshake sau în orice alt recipient și dați la frigider timp de 3 ore.
Odată ce s-a răcit, acoperiți-o cu frișcă și stropiți cu cacao pudră.
Este gata!
Observații
Pentru decor alegi ce vă doriți suplimentar
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!