Ciocolata de casa fara foc

Ingrediente
6
Preparare
- Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta mai grosuta, nu foarte tare insa nici foarte fluida.
Se ung cu ulei de floarea soarelui (sau de rapita) formele de bomboane (sau o tava sau chiar formele pt gheata) si se toarna compozitia in ele. Se niveleaza si se da la congelator pana se intareste.
Au un gust incredibil de cremos, datorat fructului de avocado insa sunt si ferme precum ciocolata normala din cauza uleiului de palmier. Incredibil de gustoasa! Va garantez ca veti uita rapid ciocolata din comert!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Suuuper buna
am gătit această rețetă
anonymous
Minunat!...
anonymous
Nu am facut aceasta reteta dar pare super buna
anonymous
Super!!!!!!!
anonymous
Excelenta!
anonymous
Super bun
anonymous
Am sa o incerc si eu,multumesc!
anonymous
Fara cuvinte
anonymous
EXCELENT!
anonymous
Este un pic amara dar este bine lucrata
incercati reteta de jeleuri gumate , foarte buna
Punctează această reţetă