Ciocolata de casa fara foc

Ciocolata de casa fara foc
Desert
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta mai grosuta, nu foarte tare insa nici foarte fluida.

    Se ung cu ulei de floarea soarelui (sau de rapita) formele de bomboane (sau o tava sau chiar formele pt gheata) si se toarna compozitia in ele. Se niveleaza si se da la congelator pana se intareste.

    Au un gust incredibil de cremos, datorat fructului de avocado insa sunt si ferme precum ciocolata normala din cauza uleiului de palmier. Incredibil de gustoasa! Va garantez ca veti uita rapid ciocolata din comert!

Punctează această reţetă

florideciresFloridecires

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Suuuper buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunat!...

abuz

anonymous

Nu am facut aceasta reteta dar pare super buna

abuz

anonymous

Super!!!!!!!

abuz

anonymous

Excelenta!

abuz

anonymous

Super bun

abuz

anonymous

Am sa o incerc si eu,multumesc!

abuz

anonymous

Fara cuvinte

abuz

anonymous

EXCELENT!

abuz

anonymous

Este un pic amara dar este bine lucrata
incercati reteta de jeleuri gumate , foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2