Ingrediente: 12 foi de aluat filo 50 gr unt 50 ml ulei de măsline 2 ouș 250 ml lapte 1 linguriță rozmarin uscat 1/2 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper 1...
Ingrediente: 6 felii de pâine tradițională 6 linguri de brânză proaspătă de capră 3 smochine (+/- în funcție de mărimea pâinii) 1 lingură de miere sare piper 1...
Ingrediente: Meringue-ul italian: 2 albusuri 165 gr zahar 50 ml apa Crema: 200 ml de frisca lichida 30% grasime 40 gr alune 40 gr migdale 60 gr fistic 2 linguri...
Ingrediente: 4 piepti de pui 2 linguri de ulei de masline 2 lingura de miere 1 lingura de mustar Dijon cu boabe 1 lingurita otet de mere 1 lingurita boia dulce...
Ingrediente: 200 gr gris de grau dur 100 gr faina 10 gr zahar 1 lingurita de sare 1 plic de praf de copt 10 gr drojdie de panificatie proaspata (sau un plic de...
Ingrediente: Pentru marinadă: 100 gr ciuperci shiitake 1 lingură sos gochujang (pasta de ardei iute fermentat) 2 linguri sos de soia 2 linguri de mirin (sos de...
Ingrediente: 250 gr linte verde (fiartă și scursă) 300 gr dovleac 200 gr sfeclă fiartă (1 medie) 200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4) Câteva fire de...
Ingrediente: Baza : 200 gr de biscuiți speculoos 60 gr de unt Cheesecake : 300 gr cremă de brânză (tip Philadelphia) 150 gr mascarpone 200 ml smântână lichidă -...
Ingrediente: 1 clapon de 3 kg 400 ml supa de pui ulei de masline Umplutura: 300 de carne de vita tocata 6 morcovi 1 legatura patrunjel 1 ceapa 1 catel de...
Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 file) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură de...
Ingrediente: Pentru aluatul crocant: 8 foi filo (sau foi de brick). 50 gr unt (topit) Pentru partea crocantă: 150 gr fistic (prăjit, nesărat) 30 gr unt (topit)...