Salată de linte, dovleac, varză rosie, sfeclă și pătrunjel (perfecta pentru toamnă/iarnă)

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ne plac atât de mult salatele, încât este exclus să ne lipsim de ele și toamna/iarna. Așa că schimbați legumele crude cu legume de sezon combinând varza roșie, sfecla, dovleac, linte și pătrunjel. O rețetă ușor de preparat, rapid și vegetariană. Mănânci sănătos în timp ce consumi proteine ​​și fibre vegetale ;-)


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min

Observații

Pot adăuga nuci în salata mea?

Nici o problemă ! Nucile zdrobite vor fi perfecte în această salată de toamnă/iarnă. Gândește-te și la alune de pădure, semințe de dovleac, semințe de susan, semințe de floarea soarelui etc. Există multe alternative pentru a-ți face salata și mai crocantă. Nu ezitați să le rumeniți câteva minute într-o tigaie încinsă pentru a le da un gust de fum.

Cu ce ​​pot înlocui mierea?

Puteți înlocui mierea cu sirop de agave.

Cât timp se va păstra această salată?

Într-o cutie ermetică, puteți păstra această salată 3-4 zile la frigider. Pentru a împiedica dressingul să „gătească” salata, puneți-l în ultimul moment. Fără sos, îți poți păstra salata mai mult timp.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+