Drob de miel
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tajine cu miel si prune uscate
-
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
-
Pulpa de miel inabusita
-
Sandwich cu creveti
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Fierbem maruntaiele de miel in apa cu un praf de sare, le lasam sa se raceasca si le tocam marunt marunt cu un cutit. Imi place sa toc aceste maruntaie (si nu folosesc robotul de bucatarie) pentru a evita obtinerea unei paste asemanatoare unui pateu si pentru a-si pastra gustul si fragezimea in combinatie cu verdeturile.
- Ungem cu ulei o forma de cozonac si intindem cu grija prapurul de miel avand grija sa nu se rupa si sa lasam o parte si pe marginile tavii pentru a putea imbraca drobul la final.Amestecam maruntaiele de miel cu cinci oua batute, marar, ceapa, usturoi si ardei rosu tocate pana obtinem o compozitie legata. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia.
- Adaugam acest amestec in tava pregatita mai devreme. Putem sa adaugam in tava, ascunzand in drob unu doua oua fierte intregi. Invelim compozitia de drob cu prapore si dam tava la cuptor pana cand se rumeneste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
09/04/2014
Aceasta reteta am anvatat o de la mama si este ffff buna pofta buna si paste fericit la toti