Fierbem maruntaiele de miel in apa cu un praf de sare, le lasam sa se raceasca si le tocam marunt marunt cu un cutit. Imi place sa toc aceste maruntaie (si nu folosesc robotul de bucatarie) pentru a evita obtinerea unei paste asemanatoare unui pateu si pentru a-si pastra gustul si fragezimea in combinatie cu verdeturile.
Ungem cu ulei o forma de cozonac si intindem cu grija prapurul de miel avand grija sa nu se rupa si sa lasam o parte si pe marginile tavii pentru a putea imbraca drobul la final.Amestecam maruntaiele de miel cu cinci oua batute, marar, ceapa, usturoi si ardei rosu tocate pana obtinem o compozitie legata. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia.
Adaugam acest amestec in tava pregatita mai devreme. Putem sa adaugam in tava, ascunzand in drob unu doua oua fierte intregi. Invelim compozitia de drob cu prapore si dam tava la cuptor pana cand se rumeneste.
Comentarii (26):
Super!!!!!!!!! Multumesc
Delicios
E foarte delicios
Aratos
Este f bun ,pofta buna
Ok
Este nemaipomenit
Arata foarte bine
Este o reteta pe care am facuto si eu si este super bun.
Aceasta reteta am anvatat o de la mama si este ffff buna pofta buna si paste fericit la toti