Drob de miel

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fierbem maruntaiele de miel in apa cu un praf de sare, le lasam sa se raceasca si le tocam marunt marunt cu un cutit. Imi place sa toc aceste maruntaie (si nu folosesc robotul de bucatarie) pentru a evita obtinerea unei paste asemanatoare unui pateu si pentru a-si pastra gustul si fragezimea in combinatie cu verdeturile.
  • Ungem cu ulei o forma de cozonac si intindem cu grija prapurul de miel avand grija sa nu se rupa si sa lasam o parte si pe marginile tavii pentru a putea imbraca drobul la final.Amestecam maruntaiele de miel cu cinci oua batute, marar, ceapa, usturoi si ardei rosu tocate pana obtinem o compozitie legata. Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia.
  • Adaugam acest amestec in tava pregatita mai devreme. Putem sa adaugam in tava, ascunzand in drob unu doua oua fierte intregi. Invelim compozitia de drob cu prapore si dam tava la cuptor pana cand se rumeneste.
SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
07/04/2015

Super!!!!!!!!! Multumesc

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/04/2015

Delicios

(0) (0) abuz
19/04/2014

E foarte delicios

(0) (0) abuz
17/04/2014

Aratos

(0) (0) abuz
17/04/2014

Este f bun ,pofta buna

(0) (0) abuz
16/04/2014

Ok

(0) (0) abuz
16/04/2014

Este nemaipomenit

(0) (0) abuz
15/04/2014

Arata foarte bine

(0) (0) abuz
14/04/2014

Este o reteta pe care am facuto si eu si este super bun.

(0) (0) abuz
09/04/2014

Aceasta reteta am anvatat o de la mama si este ffff buna pofta buna si paste fericit la toti

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3