Petitchef

DROB DE MIEL

Felul principal
4 porții
50 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala bine organele si carnea de miel si se taie bucati. Se lasa 15 minute in apa cu otet ca sa iasa orice eventual miros.Se pun la fiert in apa si se fierb 20-30 de minute.
  • Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se fierbe orezul in apa cu sare, dupa care se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.Ceapa verde, usturoiul verde, frunzele de patrunjel si de marar se toaca marunt.
  • Organele si carnea de miel se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu orezul, ceapa, usturoiul, frunzele de marar si patrunjel. Se potriveste la gust cu sare si piper dupa care se adauga ouale batute si se amesteca bine.
  • Prapurele se spala bine in cateva ape. Se pune prapurele pe fundul formei de chec cu marginile inafara, apoi se pune jumatate din compozitie, ouale fierte, dupa care se pune restul de compozitiesi se acopera cu marginile de prapure ramas inafara.
  • Se da la cuptor 40-50 de minute, pana se rumeneste. Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.


Poze

DROB DE MIEL
DROB DE MIEL - poza 2
DROB DE MIEL - poza 3
DROB DE MIEL - poza 4
DROB DE MIEL - poza 5
DROB DE MIEL - poza 6
DROB DE MIEL - poza 7
DROB DE MIEL - poza 8
DROB DE MIEL - poza 9
DROB DE MIEL - poza 10
DROB DE MIEL - poza 11

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Retete de Drob Retete de Drob Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează