Se spala bine organele si carnea de miel si se taie bucati. Se lasa 15 minute in apa cu otet ca sa iasa orice eventual miros.Se pun la fiert in apa si se fierb 20-30 de minute.
Se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Se fierbe orezul in apa cu sare, dupa care se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.Ceapa verde, usturoiul verde, frunzele de patrunjel si de marar se toaca marunt.
Organele si carnea de miel se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu orezul, ceapa, usturoiul, frunzele de marar si patrunjel. Se potriveste la gust cu sare si piper dupa care se adauga ouale batute si se amesteca bine.
Prapurele se spala bine in cateva ape. Se pune prapurele pe fundul formei de chec cu marginile inafara, apoi se pune jumatate din compozitie, ouale fierte, dupa care se pune restul de compozitiesi se acopera cu marginile de prapure ramas inafara.
Se da la cuptor 40-50 de minute, pana se rumeneste. Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.