Prăjitură cu cremă de ciocolata și castane cu doar 4 ingrediente
Am găsit rețeta de prăjitură cu ciocolată ultra ușor de făcut, care va necesita doar 4 ingrediente. Fără gluten și fără făină, această mică minune, combină două arome pe care le iubim: ciocolata și crema de castane, pentru un desert moale la interior și crocant la exterior. De savurat rece sau fierbinte (cu o lingură de înghețata de vanilie :-)
Ingrediente
6
Materiale
- 1 tavă 14x22
Preparare
Preparare5 min
Gătire30 min
Turnați crema de castane într-un bol de salată. Adăugați ouăle. Topiți untul și ciocolata. Se toarnă totul în bolul de salată.
Amestecați ingredientele cu un tel până obțineți o pastă netedă și strălucitoare.
Se toarnă aluatul într-o formă unsă.
Gătiți 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 180°C (cu ventilator sau căldură statica).
Gata fondantul cu cremă de ciocolată și castane este gata!
Observații
Această prăjitură nu are gluten?
Da, această prăjitură nu conține făină așa că este perfectă pentru cei cu intoleranțe sau boala celiacă.
Cum se păstrează această prăjitură cu cremă de ciocolată și castane?
Păstrați-o într-un recipient ermetic, până la 4 zile la frigider.
Acestă prăjitură se mănâncă caldă sau rece?
Această prăjitură poate fi consumată caldă sau rece, aici noi a preferat-o fierbinte și o veți iubi și mai mult alături de o cupă de înghețată.
Echipamente de gătit
cuptor
microunde
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!