Pieptul de pui se pune la fiert se aduna spuma apoi se pune 1 lingurita cu varf de vegeta si morcovii curatati apoi se pregatesc ingredientele ceapa se taie marunt apoi se adauga ciupercile scurse si apoi tocate si ele apoi porumbul urmeaza castraveciorii si gogosarul morcovii se taie si ei dar dupa ce s-au racit apoi pieptul.
Se dezoseaza si bineinteles ca se inlatura si pielea se adauga maioneza cat sa lege ingredientele 3-4 linguri se sareaza, pipereaza dupa gust se monteaza pe un platou a iesit mai multa cantitate dar vamuit bine se rade cascaval deasupra si se orneaza dupa bunul plac!
De cand pun bulgarii porumb in mancarurile lor? Sudamericanii folosesc porumbul in mancare draga mea. Iar salata bulgareasca adevarata este o salata de rosii, castraveti cruzi si ceapa la care se adauga bucatele de sunca de praga, branza telemea, masline si ou fiert. Deci, ai cam incurcat borcanele, asa ca pune mana si cauta alta denumire pentru chestia asta pe care ai facut-o tu aici pe care eu nu as manca-o sub nicio forma. Amestecul asta de ingrediente fierte si ingrediente crude cu maioneza si - "bomboana pe coliva" - cascavalul de deasupra pe mine nu ma imbie nici macar sa gust. Bleeaaah !
Comentarii:
Nu mai posta daca nu te pricepi,iar chestia cu vegeta ce sa zic ,cum sa dai la un copil asa ceva.Daca te prind bulgarii te su bat
De cand pun bulgarii porumb in mancarurile lor? Sudamericanii folosesc porumbul in mancare draga mea. Iar salata bulgareasca adevarata este o salata de rosii, castraveti cruzi si ceapa la care se adauga bucatele de sunca de praga, branza telemea, masline si ou fiert. Deci, ai cam incurcat borcanele, asa ca pune mana si cauta alta denumire pentru chestia asta pe care ai facut-o tu aici pe care eu nu as manca-o sub nicio forma. Amestecul asta de ingrediente fierte si ingrediente crude cu maioneza si - "bomboana pe coliva" - cascavalul de deasupra pe mine nu ma imbie nici macar sa gust. Bleeaaah !