Se pun cartofii in coaja la fiert impreuna cu morcovii.In alt vas se pune pieptul de pui la fiert. Intre timp se taie castravetii si gogosarii cubulete mici.
Cand cartofii si morcovii au fiert se curata de coaja si se lasa la racit. Se prepara maioneza apoi se baga la frigider pana ce sunt gata celelalte.
Cartofii si morcovii se taie cubulete si se pun intr-un vas mai mare incat sa incapa toate celelalte. Peste ei se pun castravetii si gogosarii scursi bine de zeama, se adauga pieptul tocat cuburi, apoi se amesteca toate cu maioneza dupa preferinta, mai multa sau mai putina.... sare daca mai este cazul si mustar. Se aseaza pe platouri si se orneaza dupa plac.
Comentarii (20):
Foarte buna, multumesc pt reteta!
Excelenta
F f f buna lory
Usor de preparat si gust mai bun daca pui carne de porc
VITA.... asta inseamna boeuf...
Super
Foarte buna!Decorul e super! Bravo!!
Mia placut
Este asa cum trebuie.multam !
Suuuuper delicios:))