Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel Pentru...
Ingrediente: 160 gr de orez lung (prefiert) 1 piept de pui 1 dovlecel mare (300 gr) 100 gr de semințe de pin Oțet balsamic Ceapă albă (sau șalotă, după gust)...
Ingrediente: 1 chifla de burger 3 linguri de salata de varza 6 rosii cherry 6 frunze de busuioc Pentru marinada : 1 fasie piept de pui - sucul de la 1/2 lamaie...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 300 g piept de pui 100 g rosii o jumatate ceapa rosie o jumatate salata verde o jumatate de ardei gras 1 castravete 100 g masline 3 linguri ulei de...
Ingrediente: 500-600 g piept de pui o bagheta 4 rosii o salata verde 200 g cascaval 3 bucatele usturoi sucul de la o lamaie sucul de la o portocala o lingurita...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 4 feliute de paine, o jumatate piept de la un pui de 1,5 kg., 150 g de cascaval , 3 foi de salata verde, 3 lg,de unt, 3 lg.ulei de masline,...
Ingrediente: 1/2 piept de pui 4~5 linguri de fulgi de cocos 1 lingurita cury 1/2 lingurita sare pentru pieptul de pui 500 gr. cartofi 2 castraveti acri 4~5 oua...
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare,...
Ingrediente: 1 kg piept de pui 4 morcovi 1 telina de marime medie 10 cartofi( in coaja se fierb) 20 castraveti murati 10 gogosari 10-20 masline 400 g mazare 2...
Ingrediente: 1 salata 2-3 catei usturoi 3 filè de ansoa 2 linguri mustar de Dijon 1 galbenus 6 linguri ulei de masline 1 lingura de otet de vin (nu chiar plina)...