Paste cu piept de pui si salata mexicana

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Amestecul de legume mexican se pune la fiert in apa clocotita, cu sare, dupa care se scurge si se da deoparte.Pieptul de pui se taie in cubulete .
  • Ceapa maruntita se pune la calit, dupa care se adauga si cele doua rosii maruntite.
    Peste se adauga si pieptul de pui, dupa care se condimenteaza si se acopera cu o ceasca de apa.
  • Se lasa pe foc, pana cand carnea este moale. Din cand in cand se mai poate completa cu apa.Cand carnea este fiarta, se adauga amestecul mexican
    si se mai fierbe pentru vreo 5 minute, dupa care este gata .
  • Se poate servi ca si garnitura paste fusilli, dar merge foarte bine si cu piure de cartofi.Se poate garnisi cu putina smanatana.

Punctează această reţetă

RRozBonBon

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

DELICIOASA

abuz

anonymous

Superrrrrr

abuz