Se fierb pastele in apa cu sare. Pieptul de pui se taie bucatele si se prajeste in putin ulei de masline, la foc mare.
Se adauga condimentele si apoi legumele. Se amesteca branza su laptele si cu cascavalul ras. Mai adaugat in aceasta compozitie 4 galbenusuri ramase de la prajitura.
Se amesteca toate. Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se mai presara deasupra pesmet. Se lasa la cuptor pentru 30 de minute.
Este ok ca reteta, destul de buna.... cat despre cei ce comenteaza: [I]nvatati limba rom[A]na... cand se scrie cu I si cu A... nu exista cuvantul ANCERC... se scrie INCERC!
Comentarii:
Ii faină rețeta, îmi place că sugerează să faci și o prăjitură
Este ok ca reteta, destul de buna.... cat despre cei ce comenteaza: [I]nvatati limba rom[A]na... cand se scrie cu I si cu A... nu exista cuvantul ANCERC... se scrie INCERC!
Super buna!!!!!!!!!!!!!!!
Arata k dracu .zici k e terci ....
Arata super o sa ancerc si eu.