Verrine tiramisu cu capsune

Desert
3 porții
Foarte ușor
4 h 30 m

Bucurati-va de capsune intr-un desert extra dulce si delicios! Si pentru a gusta in liniste aceasta minune din Italia, pregatiti-o intr-un pahar! Urmati pasii din explicatiile scrise pentru a face acest tiramisu cu capsune.


Ingrediente

3

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare4 ore

Observații

Crema Mascarpone:

* Puteti adauga semintele dela o pastaie de vanilie sau un extract de vanilie in crema dvs. pentru a o face mai delicioasa.
* Nu ezitati sa adaugati un varf de sare la albusuri si bati-le spuma.

Timp de odihna:

Cel mai bine este sa lasati tiramisul sa se raceasca peste noapte, iar daca sunteti nerabdatori, 4 ore minim vor fi suficiente.

Decorarea:

* Nu ezitati sa adaugati frunze de menta sau de busuioc pe tiramisul dvs. cu capsune.
* Puteti aranja capsunele taiate in jumatate pe verticala in pahar, daca acestea se mentin bine.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra, 11/06/2023

Nu as folosi niciodata oua crude , exista nenumarate alte variante de creme .

(0) (0) abuz



+