Verrine tiramisu cu capsune
Bucurati-va de capsune intr-un desert extra dulce si delicios! Si pentru a gusta in liniste aceasta minune din Italia, pregatiti-o intr-un pahar! Urmati pasii din explicatiile scrise pentru a face acest tiramisu cu capsune.
Ingrediente
Materiale
- mixer electric
- Posh (optional)
- pahare
Preparare
Separati albusurile de galbenusuri.
Frecati galbenusurile cu zaharul pana cand devin cremoase. Adaugati mascarpone.Bateti albusurile spuma. Incorporati usor albusurile la preparatul anterior, folosind o spatula.
Taiati capsunele in 4. Inmuiati piscoturile taiate in jumatate, in siropul diluat cu apa, in timp ce asamblati.
Folosind o punga de patiserie (puteti folosi si o lingura), puneti crema pe fundul paharului.
Puneti un piscot inmuiat deasupra si acoperiti-l cu crema. Acoperim cu capsune taiate, apoi cu crema. Puneti iar un piscot inmuiat deasupra. Acoperim cu crema.
La final, decorati cu capsune. Acoperiti paharul cu folie si refrigerati cel putin 4 ore.
Indepartati folia si serviti!
Observații
Crema Mascarpone:
* Puteti adauga semintele dela o pastaie de vanilie sau un extract de vanilie in crema dvs. pentru a o face mai delicioasa.
* Nu ezitati sa adaugati un varf de sare la albusuri si bati-le spuma.
Timp de odihna:
Cel mai bine este sa lasati tiramisul sa se raceasca peste noapte, iar daca sunteti nerabdatori, 4 ore minim vor fi suficiente.
Decorarea:
* Nu ezitati sa adaugati frunze de menta sau de busuioc pe tiramisul dvs. cu capsune.
* Puteti aranja capsunele taiate in jumatate pe verticala in pahar, daca acestea se mentin bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Nu as folosi niciodata oua crude , exista nenumarate alte variante de creme .