Bucurati-va de capsune intr-un desert extra dulce si delicios! Si pentru a gusta in liniste aceasta minune din Italia, pregatiti-o intr-un pahar!
Urmati pasii din explicatiile scrise pentru a face acest tiramisu cu capsune.
Separati albusurile de galbenusuri. Frecati galbenusurile cu zaharul pana cand devin cremoase. Adaugati mascarpone.
Bateti albusurile spuma. Incorporati usor albusurile la preparatul anterior, folosind o spatula.
Taiati capsunele in 4. Inmuiati piscoturile taiate in jumatate, in siropul diluat cu apa, in timp ce asamblati.
Folosind o punga de patiserie (puteti folosi si o lingura), puneti crema pe fundul paharului.
Puneti un piscot inmuiat deasupra si acoperiti-l cu crema. Acoperim cu capsune taiate, apoi cu crema. Puneti iar un piscot inmuiat deasupra. Acoperim cu crema.
La final, decorati cu capsune. Acoperiti paharul cu folie si refrigerati cel putin 4 ore.
Crema Mascarpone: * Puteti adauga semintele dela o pastaie de vanilie sau un extract de vanilie in crema dvs. pentru a o face mai delicioasa. * Nu ezitati sa adaugati un varf de sare la albusuri si bati-le spuma.
Timp de odihna: Cel mai bine este sa lasati tiramisul sa se raceasca peste noapte, iar daca sunteti nerabdatori, 4 ore minim vor fi suficiente.
Decorarea: * Nu ezitati sa adaugati frunze de menta sau de busuioc pe tiramisul dvs. cu capsune. * Puteti aranja capsunele taiate in jumatate pe verticala in pahar, daca acestea se mentin bine.
Comentarii:
Nu as folosi niciodata oua crude , exista nenumarate alte variante de creme .