Verrine cu rucola si sfecla rosie
Pentru un aperitiv simplu si rafinat, optati pentru verina! Cu o prezentare placuta, gata in timp util datorita acestor paharute, este perfecta pentru a deschide masa de Craciun, de Anul Nou sau o cina tip bufet. Un aperitiv vegetarian, fara gluten, facut in casa!
Ingrediente
20
Crema de sfecla rosie :
Mousse-ul de rucola :
Materiale
- Mixer electric
- chopper
- 6 pahare mici
- posh
Preparare
Preparare30 min
Gătire5 min
- Intr-o tigaie topiti putin unt. Adaugați rucola si caliti pana se reduce la jumatate din volum.
- Puneti rucola intr-un chopper impreuna cu 2 linguri de smantana lichida, sare, piper si tocati fin. Puneti acest amestec la rece.
- Intr-un chopper puneti mascarpone, smantana lichida si sfecla rosie fiarta, sare, piper, si amestecati bine.
- Umpleti fiecare pahar mic cu crema de sfecla. Apasati putin pentru a egaliza suprafata. Puneti la rece.
- Adaugati 150 ml de smantana. Adaugati rucola tocata si amestecati usor cu un tel.
- Umpleti un posh cu aceasta crema si puneti-o peste crema de sfecla. Puneti o frunza de rucola in fiecare pahar.
- Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
S
I
iuliana_viorica_t2020,
08/04/2021
Smantana lichida din mousse-ul de rucola este smantana pentru frisca,indulcita sau smantana lichida pentru gatit?
I
Rucola are un gust usor amarui; spanacul un gust bogat, putin amar, putin acrisor, dar merge combinat cu smantana lichida. Incercati!