Verrine tiramisu cu speculoos si caramel sarat

Desert
3 porții
Foarte ușor
4 h 30 m

Tiramisu intr-o versiune ''la pahar'' pentru a va bucura de acest desert in liniste. Aici va oferim o versiune cu speculoos si caramel cu unt sarat. O asociere crocanta si delicioasa ;-) Va trebui sa urmati pasii retetei pentru a va bucura de aceasta minunatie la pahar.


Ingrediente

3

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Timp așteptare4 ore

Observații

Daca nu aveti posh puteti pune crema cu o lingura sau cu o punga si ii taiati varful
Timp de odihna:
* Cel mai bine este sa lasati tiramisul sa se raceasca peste noapte,dar daca sunteti nerabdatori, 4 ore minim vor fi suficiente.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

EmanuelaD, 25/03/2021

Ador reteta asta. Copilul meu ma pune in fiecare saptamana sa ii fac iar si iar. Multumim!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
oanaspopescu, 15/03/2021

Multumesc pentru o idee de desert rapid si gustos. Speculoos este o specialitate de biscuiti tipica Belgiei si Olandei. Se gasesc in comert.

(1) (0) abuz
bucatareasa, 02/06/2020

Ce e aia spectaculoos?

(3) (1) abuz



+