Verrines cu spéculoos

Desert
Foarte ușor
1 h 31 m

De obicei, ne place sa gustam fursecurile speculoos cu o cafea, la sfarsitul mesei. Dar ne-am gandit sa facem un desert racoritor cu ele. Ce ziceti?

Ingrediente

6

Materiale

  • 6 verrine mici
  • 1 posh (optional)
  • 1 duza rotunda (optional)

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare1 h 20 m
Gătire1 min
  • Verrines cu spéculoos - Preparare etapa 1Puneti smantana, mascarpone-ul, castronul si paletele de la mixer in congelator timp de 20 de minute.
    Apo bateti smantana rece cu mascarpone.
  • Verrines cu spéculoos - Preparare etapa 2Topiti lingura de pasta speculoos in cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Amestecati aceasta pasta lichida cu amestecul de smantana si mascarpone.
  • Verrines cu spéculoos - Preparare etapa 3Zdrobiti biscuitii spéculoos. Imbibati piscoturile in lapte si rupeti-le in 3.
  • Verrines cu spéculoos - Preparare etapa 4Asezați bucatile mari de speculoos in partea de jos a verrinelor. Acoperiti generos cu crema folosind o punga de patiserie (sau o lingura).
  • Verrines cu spéculoos - Preparare etapa 5Asezati o bucata de piscot inmuiat deasupra, apoi acoperiti cu crema. Turnati putina pasta de biscuiti speculoos topita.
  • Verrines cu spéculoos - Preparare etapa 6Se presara cu firimituri de biscuiti, apoi se lasă la frigider timp de o oră.
  • Verrines cu spéculoos - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: