Cheesecakes cu speculoos - fără coacere
Iată o rețetă garantat fără gătit și pe care o poți pregăti în avans, fără să stai ore în șir în bucătărie. Aici delicatețea biscuiților speculoos va încânta papilele gustative într-o prezentare de cheesecake-uri individuale. Vedeți singuri explicațiile noastre detaliate de mai jos!
Ingrediente
12
Decor:
Materiale
- 1 chopper
- 1 mixer electric
- hârtii pentru brioșe
- tava pentru brioșe
- Tocător (opțional)
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare1 h 10 m
Puneți biscuiții speculoos și untul topit în chopper și amestecați totul bine.
Puneți aproximativ o lingură din acest amestec în hârtiile de copt pentru brioșe așezate într-o tavă pentru brioșe. Aplatizați folosind o linguriță. Răciți totul timp de 15 minute.
Puneți crema de brânză, mascarpone, smântâna lichida foarte rece, zahărul pudră și pasta de speculoos într-un castron mare și amestecați totul bine folosind un mixer electric.
Puneți aluatul de cheesecake în cutiuțe și neteziți partea superioară pentru a umple până la refuz.
Puneți cheesecake-urile la congelator pentru cel puțin 1 oră.
Desfaceți cheesecake-urile. Topiți pasta tartinabila de speculoos în cuptorul cu microunde pentru a deveni lichidă și turnați puțin deasupra cheesecake-urilor.
Presărați pesmet de speculoos deasupra și puneți o jumătate de speculoos în cheesecake. Gata, cheesecake-urile dvs.sunt gata de devorat!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
D
Dana2009,
14/08/2024
Ce inseamna: ,,pasta tartinabilă de speculoos", ,,pasta de speculoos topita"? Daca tot copiati o reteta, macar faceti o traducere adaptata produselor pe care le gasim pe piata noastra!