Unul dintre cele mai bune cheesecake-uri pe care le-am facut pana acum: crema de branza si lamaie, garantat fara coacere! Aici nu este nevoie de gatire; trebuie doar sa se odihneasca o perioada in frigider.
Un desert super usor de facut si revigorant.
Baza: Mixati bine biscuitii apoi adaugati untul topit si amestecati pana obtineti un aluat.
Puneti la baza formei de copt, hartie pergament si pe margini puneti Rodoid. Turnati amestecul de biscuiti + unt. Apasati ferm pe fundul si marginile formei, ridicand pe margini folosindu-va de o lingura. Puneti la congelator 10 minute.
Cheesecake: Amestecati toate ingredientele folosind un mixer electric: crema de branza, mascarpone, iaurturi, zaharul pudra, zeama de lamaie, coaja de lamaie si extractul de vanilie.
Turnati preparatul de branza peste baza de biscuiti. Neteziti cu o spatula si refrigerati peste noapte (Puteti, de asemenea, sa puneti in frigider 2 ore, apoi puneti-l la congelator timp de 1 ora).
Decor: Puneti frisca batuta folosind o punga de patiserie cu un varf canelat pentru a decora cheesecake-ul. Puneti jumatati de felii de lamaie intre fiecare rozeta crema.