Foile de placinta se taie franjuri (nu foarte grosi) cu ajutorul unei foarfece zoom pe coaja de lamaie pastrata cu zahar oualele se mixeaza se adauga zaharul si zaharul vanilat iaurtul laptele franjurii de placinta se pun intr-o tava antiaderenta pus o parte din franjuri in tava presurat stafide
Se toarna compozitia cu ajutorul unui polonic placinta se da timp de 40 min la cuptorul preincalzit... verificati-o din cand in cand! poate dura mai multa vreme coacerea.
Se umfla in cuptor ca o gogoasa, se va lasa cand o scoateti!gata de papat!pt impresii mai artistice si pt voi bineinteles, taiat o portie in forma de inima sectiune cu dulceata de zmeura deasupra mai aproaaape!de pastrat e practica
Un desert minunat !!!Stiam aceasta reteta de pe alt site .La scoaterea din cuptor se poate un sirop de lamiae sau de caramel .deasemenea servita putin calda si cu inghetata de vanilie , este deosebita !!!
Comentarii (17):
Un desert minunat !!!Stiam aceasta reteta de pe alt site .La scoaterea din cuptor se poate un sirop de lamiae sau de caramel .deasemenea servita putin calda si cu inghetata de vanilie , este deosebita !!!
Este foarte buna si foarte usor de preparat .
Placinta este foarte buna si usor de pregatit, traducerea nu este prea corecta!
Buna seara. Sa ne explice doina_c2015 dar cu litere mari,ce a inteles...
Te-ai blamat crunt cu "oualele se mixeaza". Asa scriu nu numai "proastelele" ci si "analfabetelele"!
Varza, nu incercati!!! Varza a la Cluj! De ce postati ada ceva?
Reteta este VARZA !!!
Dasati-o dracului de explicatie !!! NU se intelege mai nimic , mai puneti si virgule ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!
Traducere jalnica cu Google Translator, pentru neavizati, aproape de neinteles. Jale, Adulutzo!
F usor !