Perisoare in sos bechamel -yummy
Ingrediente
3
pt perisoare:
pt sos:
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se formeaza perisoare cu mainile umede perisoarele se fierb in apa cu vegeta se lasa sa se fiarba bine ca sa se fiarba si orezul perisoara shefa.
- Se topeste untul apoi se adauga uleiul se adauga faina se incinge faina pana face bule se adauga lapte rece si se pune suficient cat sa se desfaca faina.
- Se adauga supa sosul trebuie sa aiba consistenta unei ciulama subtiri sau mai diluate.
- Se condimenteaza, se adauga periosoarele se mai da in cateva clocote pofta mare sunt delicioase.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Doru,
07/06/2023
Partea cu vegeta lasă de dorit...avem legume destule pe piata.
Iar la explicațiile de preparare cam slăbuț. Nu prea e clar. Fără vegeta ar părea totuși ceva bun. Voi incerca