Perisoare in sos de rosii

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se amesteca carnea tocata, 1 ceapa taiata marunt si distuita, mararul si patrunjelul tocat, sare, piper si pesmet, cat sa rezulte o compozitie mai tare.
  • Se formeaza chftele mai mari si rotunde, ca perisoarele. Se prajesc in ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc frumos.Se scot si se lasa pe o hartie pergament, pane facem sosul.
  • Separat se toaca marunt a doua ceapa, se caleste in ulei de masline, se adauga si catei de usturoi zdrobiti, apoi se adauga rosiile in bulion si bulionul.
  • Cand sosul incepe sa fiarba, se adauga perisoarele si condimentele. Se completeaza cu suc de rosii cat sa acopere chiftelutele si se potriveste de sare.
  • Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit 15 minute, amestecand din cand in cand. Se servesc alaturi de un piure de cartofi.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/01/2017

E delicioasa am facut-o nu poti spune nu-mi place daca nu ai incercat-o

(0) (0) abuz
29/12/2013

Foarte buna reteta

(0) (0) abuz
08/12/2013

E super bun merita incercata

(0) (0) abuz
09/08/2013

Da e bun

(0) (0) abuz
12/10/2012

Numi place

(0) (0) abuz