Se amesteca carnea tocata, 1 ceapa taiata marunt si distuita, mararul si patrunjelul tocat, sare, piper si pesmet, cat sa rezulte o compozitie mai tare.
Se formeaza chftele mai mari si rotunde, ca perisoarele. Se prajesc in ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc frumos.Se scot si se lasa pe o hartie pergament, pane facem sosul.
Separat se toaca marunt a doua ceapa, se caleste in ulei de masline, se adauga si catei de usturoi zdrobiti, apoi se adauga rosiile in bulion si bulionul.
Cand sosul incepe sa fiarba, se adauga perisoarele si condimentele. Se completeaza cu suc de rosii cat sa acopere chiftelutele si se potriveste de sare.
Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit 15 minute, amestecand din cand in cand. Se servesc alaturi de un piure de cartofi.
Comentarii:
E delicioasa am facut-o nu poti spune nu-mi place daca nu ai incercat-o
Foarte buna reteta
E super bun merita incercata
Da e bun
Numi place