Pieptul de pui il tocam impreuna cu celelalte ingrediente. Formam perisoarele cu mana umeda, pe care le punem la fiert intr-un vas cu apa clocotind. Ciupercile le punem la fiert in apa cu sare si putin otet.
Ceapa tocata marunt o calim putin in uleiul de masline. Adaugam perisoarele si ciupercile scurse bine de apa in care au fiert. Punem si smantana, potrivim gustul de sare si piper. Mai dam cateva clocote, iar inainte de a stinge focul adaugam si mararul tocat marunt.
Se serveste cald, cu mamaliguta.In sosul de smantana se poate adauga si o lingura de faina, daca sosul va place mai gros.Dupa preferinta, se pot adauga si 1-2 catei de usturoi.
Comentarii:
Delicioasa cu sau fara usturoi ,cui nu-i place nu-l pune ,noua ne place mult ,nu-ti miroase gura a flori iti miroase bine
O porcarie mai mare nici ca se putea! Deci trebuie sa tocam si oul! Se pune usturoi si in perisoare si in sos...mirositi-ar gura a flori!
Nota 10 cu felicitari!
Aveti dreptate cu aceasta reteta. e bunisoara