Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

sos:

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper.
  • Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.
  • Pentru sos tocam marunt ceapa, curatam ciupercile, le spalam bine, apoi le taiem feliute. Calim in putin ulei ceapa impreuna cu ciupercile. Le lasam pe foc mic amestecand din cand in cand.
  • Ciupercile isi vor lasa zeama si vor mirosi in toata bucataria. Dupa ce sunt gata facute, adaugam smantana, omogenizam sosul amestecand continuu iar spre final adaugam chiftelutele in sos si condimentam cu sare si piper.

Punctează această reţetă

MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Daca puneti si un morcovel semifiert la calit cu ceapa si ciupercutele iese de nu te mai saturi si un aspect extraordinae

abuz

anonymous

Buna ............fara comentarii

abuz

anonymous

Foarte buna si usoara!

abuz

anonymous

Super!!

abuz

anonymous

Super delicioase, o sa fac si eu maine

abuz

anonymous

Fffffffff bune

abuz

anonymous

Super gustoasa

abuz

anonymous

Super!!

abuz

anonymous

Delicioaseeeeeeeeeeeee

abuz

anonymous

E o mancare delicioasa

abuz
  • pagina 1 / 2