Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper.
Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.
Pentru sos tocam marunt ceapa, curatam ciupercile, le spalam bine, apoi le taiem feliute. Calim in putin ulei ceapa impreuna cu ciupercile. Le lasam pe foc mic amestecand din cand in cand.
Ciupercile isi vor lasa zeama si vor mirosi in toata bucataria. Dupa ce sunt gata facute, adaugam smantana, omogenizam sosul amestecand continuu iar spre final adaugam chiftelutele in sos si condimentam cu sare si piper.
Comentarii (20):
Daca puneti si un morcovel semifiert la calit cu ceapa si ciupercutele iese de nu te mai saturi si un aspect extraordinae
Buna ............fara comentarii
Foarte buna si usoara!
Super!!
Super delicioase, o sa fac si eu maine
Fffffffff bune
Super gustoasa
Super!!
Delicioaseeeeeeeeeeeee
E o mancare delicioasa