Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci
Ingrediente
4
sos:
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper.
- Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Le scoatem pe un servetel de hartie ca sa se absoarba surplusul de ulei si intre timp pregatim sosul.
- Pentru sos tocam marunt ceapa, curatam ciupercile, le spalam bine, apoi le taiem feliute. Calim in putin ulei ceapa impreuna cu ciupercile. Le lasam pe foc mic amestecand din cand in cand.
- Ciupercile isi vor lasa zeama si vor mirosi in toata bucataria. Dupa ce sunt gata facute, adaugam smantana, omogenizam sosul amestecand continuu iar spre final adaugam chiftelutele in sos si condimentam cu sare si piper.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Daca puneti si un morcovel semifiert la calit cu ceapa si ciupercutele iese de nu te mai saturi si un aspect extraordinae
anonymous
Buna ............fara comentarii
anonymous
Foarte buna si usoara!
anonymous
Super!!
anonymous
Super delicioase, o sa fac si eu maine
anonymous
Fffffffff bune
anonymous
Super gustoasa
anonymous
Super!!
anonymous
Delicioaseeeeeeeeeeeee
anonymous
E o mancare delicioasa
Punctează această reţetă