Incalziti cuptorul la 180 grade C.Intr-un vas amestecati carnea, sosul de mere, pesmetul si patrunjelul. Framantati bine si formati bilute de carne mici si sferice.
Asezati-le intr-un vas de iena. Apoi combinati sucul de rosii, ceapa si indulcitorul si turnati-le deasupra chiftelutelor. Dati la cuptor 45 minute acopetite cu o folie de aluminiu. Apoi descopetiti si dati la cuptor inca 15 minute.
Ma lasi??? Ce sos de mere? De unde l-ai scos? O fi suc de mere? L-ai facut tu? Si daca da, cum l-ai facut? O lingurita patrunjel? Pai asta inseamna cam doua frunze. La 500 gr carne or fi deajuns sau or fi prea mult alea doua frunze???!!!! Si ce inseamna la tine "canita" ? Cana sau ceasca? Nu stiu de unde ai luat reteta ca e ciudata rau, si in mod sigur nu e romaneasca pentru ca noi nu mancam carne cu mere sau sos, suc, ce-o fi ala !
Comentarii:
Ma lasi??? Ce sos de mere? De unde l-ai scos? O fi suc de mere? L-ai facut tu? Si daca da, cum l-ai facut? O lingurita patrunjel? Pai asta inseamna cam doua frunze. La 500 gr carne or fi deajuns sau or fi prea mult alea doua frunze???!!!! Si ce inseamna la tine "canita" ? Cana sau ceasca? Nu stiu de unde ai luat reteta ca e ciudata rau, si in mod sigur nu e romaneasca pentru ca noi nu mancam carne cu mere sau sos, suc, ce-o fi ala !
De ce indulcitor si nu zahar, pur si simplu?