Ingrediente: 4 mere de dimensiuni egale fructe uscate cât mai variate – eu am ales varianta tropicală cu cocos, smochine, curmale, stafide şi ananas unt pentru...
Ingrediente: 150 ml lapte cald 250 g faina 1 ou 2 lg ulei 1 praf de sare 50 g fulgi de migdale 100 g unt 60 g pesmet 150 g zahar sucul de la 1 lamaie 800 g...
Ingrediente: 3 mere mari rase 3 oua 12 lg fin 12 lg zahar 1 plic praf de copt 200 g unt nesarat 1/2 lingurita de sare 1/ 2 lingutita bicarbonat de sodiu 1 varf...
Ingrediente: 500 g carne de porc macinata cu cat mai putina grasime 3/4 canita sos de mere neindulcit 6 linguri pesmet 1 lingurita patrunjel 450 g rosii...
Ingrediente: Aluat: 250 g făină, 1 ou (aprox. 50g), 2 g sare, 20 ml ulei, 100 ml apă călduță, făină. Umplutură: 1100 g mere acrișoare, zeama de la o lămâie, 150...
Ingrediente: Un Kg. de carne de iepure portionata (spalata si stearda) 120 ml de vin alb sec Un mar golden 4 catei mari de usturoi (curatati si spalati) 100 gr....
Ingrediente: 1 kg costite de porc 3 linguri de condiment Memphis Dust 1 cana suc de mere 2 prize de sare 2 lingurite de sos iute 1/4 cana sirop de artar 3/4...
Ingrediente: Pentru clatite: 4 oua, 1 plic de zahar vanilat bourbon, 3 linguri de miere, 800 ml de lapte, esenta de rom, faina cat cuprinde, 150 ml apa minerala...
Ingrediente: 400 g ficat de curcan, spalat 1 lingura unt Coaja rasa si zeama de la 1 portocala 1 compot (aprox.300 g) mere-gutui, scurse 2 mere, curatate de...
Ingrediente: 3 felii de antricot de vitel (600 g) o capatana usturoi 2 rosii 250-300 ml suc de rosii 100ml vin alb o lingura tarhon tocat marunt o lingurita...
Ingrediente: 500 g ceatal proaspat Sosul : un galbenus fiert tare, un galbenus crud, cca 50 ml ulei, 1-2 linguri mustar, 2-3 linguri tarhon, zeama de lamaie...
Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o...
Lumea germana e legata direct de aceasta prajiturica: "apfelstrudel" sau asa cum il cunoastem cu totii, strudelul cu mere si cu sos de vanilie. O prajiturica fina, delicata, gustoasa si pe cat de eleganta, pe atat de usoara. Istoria culinara spune ca e