Cus-cus cu legume si sos

votează acum
Cus-cus cu legume si sos
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

pentru sos:

pentru cus cus:

pentru legume:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tajine cu vită și legume


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • E pun intr-o tigaie toate ingredientele pentru sos si se coc 50 de minute.
  • Se pun intr-o tigaie toate ingredientele pentru sos si se coc 50 de minute.
  • Cand e gata sosul, se zdrobeste cu furculita.
  • Pentru cus cus se fierbe apa si se adauga uleiul si sare.
  • Cand apa fierbe, se stinge focul si se pun cus cus-ul in apa, se amesteca si se lasa sa stea.
  • Legumele se prajesc toate intr-o tigaie incapatoare; intai vanata si ardeiul, care se prajesc mai incet apoi se adauga dovlecelul si rosiile iar dupa un timp si restul legumelor si se potriveste de sare.
  • Se amesteca legumele cu cus cus, se adauga sosul si se serveste.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+