Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 file) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură de...
Ingrediente: 1 file de somon 1 lingură de Gochujang (pastă de ardei iute fermentat) 1/2 lingură ulei de susan 1 linguriță oțet de orez 1/2 cățel de usturoi 1...
Ingrediente: 15 gr pătrunjel (un buchet) 1 lingură de oregano uscat 2 căței de usturoi 1 ardei cayenne / ardei iute (puteți ajusta cantitatea în funcție de...
Ingrediente: 1/2 glingură de ulei de susan 300 gr broccoli (1 broccoli) 10 creveți (aici fierți și congelați) 100 gr de orez tricolor Sos: 1 lingură de ulei de...
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: 400 gr morcovi ulei de măsline 3 căței de usturoi 1 buchet aromat (sau 2 frunze de dafin) sare chilli Dressing: 2 clementine 25 gr unt nesărat 1...
Ingrediente: 600 g muschiulet de vita de buna calitate 80 ml otet balsamic 80 ml vin rosu 1 lingurita zahar brun 2 linguri ulei de masline sare, piper legume...
Ingrediente: 1 vanata mai mare 2 catei de usturoi 100 ml ulei 1 lingurita ulei de susan 2 lingurite sos soia 1 lingurita otet de vin 1 lingurita alcool de gatit...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 g morcov, 500 g țelină, 500 g ceapă de apă, 500 g gogonele, 500 g gogoșari, 500 g ardei kapia, 500 g ardei gras, 150 ml oțet, 150 ml apă, 1...
Ingrediente: 4 felii de cotlet de porc circa 400 grame cirese 500 ml vin rosu dulce-parfumat o jumatate de ceasca de otet 1 lingura boabe de mustar 1 frunza de...
Ingrediente: 500 gr piept de pui 1 ceapa mica 2 linguri ulei 2 lingurite ghimbir ras coaja de la o lamaie zeama de la o lamaie 60 ml supa de pui 2 linguri otet...
Ingrediente: Pt peste avem nevoie de: file de pangasius putina faina sare,piper ulei pt prajit Pt sosul de usturoi: 2 lg de ulei in care am prajit pestele putin...
Ingrediente: 1 piept de rata, 100 ml ulei, 1 ceapa mare, 1/2 telina mica, 200 g castraveciori, 1 lingura bulion, 1 lingura faina, 100 ml vin, 1/2 lingurita...
Ingrediente: 2 pastravi; 2 morcovi mititei; 1 ceapa mica; 2 linguri de otet; apa cat sa acopere pestele din gratar; sare; sos maitre d'hotel. Sos: 100 g unt;...
Ingrediente: Pentru chiftele - 400 g tocatura de porc - 400 g tocatura de vita - 1 ceapa - 3 catei usturoi - sare , piper - 1 ou - 1 felie paine - 1/2 pahar...
Ingrediente: 1 alau din care scoatem 2 bucati de fileu cu pilele 400 g de ciuperci 100 ml de vin alb sec 2 linguri de ulei de masline 70 g de unt 3-4 catei de...
Ingrediente: 1 fileu de somon de circa 250g 3-4 bucatele de rosii uscate marinate 2-3 linguri de sos dulce de chilli 1 borcanas de ciuperci champignon intregi...