Rulouri de pangasius cu legume si sos olandez
Ingrediente
4
Ingrediente:
pt sos:
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Va propun o reteta delicioasa care se poate pregati atat la steamer cat si la cuptor.
Se sareaza si pipereaza pestele pe ambele parti. Puteti folosi piper alb.
Se taie morcovul bastonase, ardeiul julienne si buchetelele de broccoli in jumatate si se pun la fiert in apa cu sare.
Cand legumele au fiert, luam cate un file de peste punem in mijloc cate 2 jumatati de broccoli, 2 felii de ardei, 2 bastonase de morcov si cateva frunze de patrunjel proaspat.
Rulam si prindem cu scobitori.
Pe o tava punem folie de aluminu si putin ulei, peste asezam rulourile de peste si dam la cuptorul preincins la 180 gr pentru 20 min.
Daca folositi steamarul, puneti pt 15 min la optiunea "peste"
Intre timp pregatim sosul:
Intr-un vas punem apa, otetul, vinul, piperul si ceapa taiata bucati. Punem la fiert la foc mic pt 15 min..(pana se reduce lichidul la jumatate)
Topim untul la microunde sau intr-un vas pe foc si il lasam sa dea in clocot, apoi cu o strecuratoare sau o lingura inlaturam spuma care s-a format deasupra.
Intr-un vas pe bain marie Punem galbenusurile si cu mixerul incorporam incet supa in care a fiert ceapa (folosim acelasi procedeu ca la maioneza.
Cand am terminat de incorporat supa, adaugam putin cate putin untul si continuam sa batem cu mixerul pana ce sosul se ingroasa usor.. (nu am reusit sa fac prea multe poze pt ca trebuie sa te misti repede, insa data viitoare rog sotul sa le faca)
Asezonati cu sare, piper si sucul de lamaie si serviti cu peste si legume fierte.
Pt aceasta reteta cu fotofrafii pas cu pas, va astept pe blog!
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Aia nu e reteta pt sos olandez. eu inteleg ca putem reinventa retete dar ce a spus doamnna aici nu e sos olandez. este un sos clasic care inseamna galbnus ou, unt clarifiat, lamaie sare si piper. atat! doamna a facut un alt sos.
anonymous
Beton de tare!
anonymous
Interesant sosul olandez
anonymous
Daca se pun zarzavaturile in apa la fiert scoti toate vitaminelele din ele ,gusta ca iarba sarata ,punetile pe
,,, steam-aburi ,,,apoi puneti condiment si le rulati ,etc.
God bless si success

lilioara_n2013
Ok
anonymous
Mm
anonymous
Savuros
anonymous
Se serveste rece ?
anonymous
Foarte bun! Excelent!
Punctează această reţetă