Petitchef

File de pangasius cu sos alb

Este o reteta simpla si gustoasa,si este ideala atunci cand nu aveti prea mult timp de stat in bucatarie.

Aperitiv
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pt peste avem nevoie de:

Pt sosul de usturoi:

Preparare

  • Pt inceput condimentam pestele cu sare si piper dupa gust.Apoi il dam prin faina pe o parte si pe cealalta si il prajim in ulei incins,pana ce capata o crusta maronie.Il scoatem si il lasam pe un servetel sa isi lase surplusul de ulei.
  • Cand terminat cu pestele ne ocupam de sos.Luam 2 lg de ulei din tigaia in care prajit pestele si punem untul.Amestecam bine pana ce acesta se topeste.
  • Apoi,tragem de pe foc,adaugam o lingurita de faina,amestecam din nou sa nu faca cocoloase,punem din nou pe foc,si turnam laptele putin cate putin,fara a ne opri insa din amestecat.Cand sosul incepe sa se lege punem si usturoiul maruntit.
  • Lasam pe foc(mic)amestecand incontinuu pana ce sosul capata consistenta dorita(pana ce incepe sa se mai ingroase).La sfarsit de tot adaufam otetul si condimentam cu sare si piper.
  • Hai ca nu e greu de loc!Acestea fiind zise terminat si sosul.Tot ce ne ramane de facut este sa il punem peste peste.Si sa ne apucam de mancat!Iata aici si sectiunea.Se poate servi cu garnitura sau fara,fiind un peste destul de gras.Recomand servirea sosului putina mai rece pt ca altfel este un pic gretos,dar foarte bun.


Poze

File de pangasius cu sos alb
File de pangasius cu sos alb - poza 2
File de pangasius cu sos alb - poza 3
File de pangasius cu sos alb - poza 4
File de pangasius cu sos alb - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

19/03/2014

Un sos excelent

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
20/10/2012

Foarte simplu de facut si gustos! Mai ales sosul!

(0) (0) Abuz
26/02/2012

Imi place...pofta buna tuturor...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează