Mayak gyeran - ouă marinate coreene

Acompaniamente
4 porții
Foarte ușor
6 h 16 m

Numele Mayak Gyeran (마약계란) înseamnă literalmente "ouă drogate" și, în mod clar, numele lor nu minte: odată ce le-ați încercat, nu vă veți mai putea opri! Cu marinada lor aromată cu sos de soia, usturoi și ardei iute, explodează de aromă și sunt acompaniamentul perfect pentru un bol de orez fierbinte, lipicios, de sushi). O rețetă simplă, rapidă și delicioasă... Ești gata să cedezi? Urmați ghidul ;)


Ingrediente

4

garnitura:


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare6 ore
Gătire6 min

Observații

Cât timp ar trebui să marinez ouăle Mayak?
Puteți să le marinați timp de minimum 6 ore, sau cel mai bine peste noapte, pentru a le da o aromă bună.

Gătirea ouălor:
Puteți face ouă fierte moi (6 min30s) sau le puteți găti puțin mai mult pentru ca gălbenușul să se topească (8 minute) și chiar să faceți ouă fierte tari (10 minute).

Marinada:
Puteți adapta cantitățile de ingrediente din marinată. Nu ezitați să folosiți mai puțin chilli dacă nu mâncați picant.

Cum să mâncați aceste ouă Mayak?
Le puteți servi cu orez sushi. Adăugați ouăle tăiate în două în bolul de orez, stropiți cu sosul și ingredientele marinadei și savurați!


Cât timp pot păstra ouăle Mayak?
Le puteți păstra timp de până la 4 zile în frigider.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+