File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci

Felul principal
4 porții
Ușor
15 min

Spanacul se lasa sa se dezghete si sa se scurga. Se curata ciupercile, se taie felii. Se adauga si ele si spanacul in tigaie si se calesc putin impreuna. .

Ingrediente

4

Preparare

  • File de pangasius pe pat de spanac si ciuperci - Preparare etapa 1Spanacul se lasa sa se dezghete si sa se scurga. Se curata ciupercile, se taie felii. Se adauga si ele si spanacul in tigaie si se calesc putin impreuna.
  • Orezul se fierbe cca. 20 de minute in 600 ml. apa cu sare.
  • Se spala pestele, se sterge cu un prosop de bucatarie, se stropeste cu suc de lamaie; se sareaza si pipereza.
  • Se aseaza peste legume si se lasa sa se inabuse cca. 5 minute, cu capacul pus.
  • Se aseaza pe farfurii cu legume si orez.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

27/03/2017

Cel mai scarbos peste , cred ca nu ati vazut in ce conditii este crescut

(1) (0) abuz