Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto

Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
Felul principal
Ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Se incinge o tigaie si se adauga putin ulei de masline.Se calesc usturoiul si ceapa, aprox.4 minute, pana cand ceapa se inmoaie.Se scot si se fac piure cu blender-ul.
    Intr-un vas se amsteca carnea cu 2 lingurite busuioc, otetul balsamic, cele 2 sosuri, sare si piper dupa gust.Se fac 16 chiftelute si se prajesc in 1 lingura ulei de masline pana cand s-au rumenit,aprox. 5-8 minute.Se adauga bulionul de rosii, 2 lingurite busuioc ramas si piureul de usturoi cu ceapa si se lasa totul sa fiarba la foc mic 15 minute, pana cand chiftelutele s-au facut.
    Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare pana cand s-au inmuiat.Se scurg bine apoi se fac piure cu laptele si pesto.
    Se imparte piureul de cartofii in 4 farfurii, iar deasupra se toarna sosul de rosii cu cate 4 chiftelute.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Copiii imi comanda in fiecare saptamana ! E delicios si arata nu mai rau ca la restaurante!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Hh

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Super faina

abuz

anonymous

Sant foarte bune

abuz

anonymous

SUUPER DELICIOS SI SANATOS

abuz

anonymous

Prafffff

abuz

anonymous

Apetisant....

abuz

anonymous

SUPER DELICIOASA

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2