Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se incinge o tigaie si se adauga putin ulei de masline.Se calesc usturoiul si ceapa, aprox.4 minute, pana cand ceapa se inmoaie.Se scot si se fac piure cu blender-ul.
Intr-un vas se amsteca carnea cu 2 lingurite busuioc, otetul balsamic, cele 2 sosuri, sare si piper dupa gust.Se fac 16 chiftelute si se prajesc in 1 lingura ulei de masline pana cand s-au rumenit,aprox. 5-8 minute.Se adauga bulionul de rosii, 2 lingurite busuioc ramas si piureul de usturoi cu ceapa si se lasa totul sa fiarba la foc mic 15 minute, pana cand chiftelutele s-au facut.
Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare pana cand s-au inmuiat.Se scurg bine apoi se fac piure cu laptele si pesto.
Se imparte piureul de cartofii in 4 farfurii, iar deasupra se toarna sosul de rosii cu cate 4 chiftelute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Copiii imi comanda in fiecare saptamana ! E delicios si arata nu mai rau ca la restaurante!
am gătit această rețetă
anonymous
Hh
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios!!!!!!!!!!
anonymous
Super faina
anonymous
Sant foarte bune
anonymous
SUUPER DELICIOS SI SANATOS
anonymous
Prafffff
anonymous
Apetisant....
anonymous
SUPER DELICIOASA
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă