Chiftelute in sos de rosii
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper. Amestecam compozitia si formam chiftelute mici.
- Intr-o tigaie adanca punem la incalzit 4-5 linguri de ulei de masline si punem chiftelutele. Le rumenim pentru cateva minute.
- Si apoi adaugam ceapa tocata. Dupa un minut adaugam si paharul de supa.
- Lasam sa fiarba cam 10 minute la foc mediu pana ce supa scade la jumatate.In acest moment adaugam rosiile cubulete si mai fierbem cateva minute.
- Cand sosul a mai scazut punem usturoiul praf,potrivim de sare si piper simai lasam la fiert 1 minutel.
- La final adaugam busuiocul si patrunjelul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!