Pentru inceput coacem ardeii, ii curatam de coaja, apoi ii lasam deoparte. Tocam ceapa si usturoiul cat mai marunt, dam pe razatoare morcovul si tocam ardeii capia.
In doua linguri de ulei calim ceapa pana cand devine aurie, apoi adaugam morcovul si ardeii tocati. Intre timp dam rosiile pe razatoare, obtinem astfel un suc, pe care le adaugam ulterior la sos.
Adaugam 100 ml apa pentru a subtia sosul. Cand acesta este aproape gata adaugam rand pe rand chiftelutele si lasam sa fiarba inca 10 minute. Daca sosul a scazut , mai adaugam 100 ml apa.
Condimentam cu sare si piper dupa gust si aromam cu praf de curry si fulgi de chili. Va recomand sa le serviti chiftelute alaturi de castraveti murati, sunt delicioase.
Comentarii:
F,b
Delicioase!!!
Unde e reteta de chiftelute ???? aici arata numai reteta de sos.
Deosebit de gustos.
Iar morcov????
Foarte bune
...fiecare ,daca vrea poate incerca reteta pe care va invit sa o degustati...