Chiftelute cu sos de rosii si ardei

CHIFTELUTE CU SOS DE ROSII SI ARDEI
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Pentru inceput coacem ardeii, ii curatam de coaja, apoi ii lasam deoparte. Tocam ceapa si usturoiul cat mai marunt, dam pe razatoare morcovul si tocam ardeii capia.
  • In doua linguri de ulei calim ceapa pana cand devine aurie, apoi adaugam morcovul si ardeii tocati. Intre timp dam rosiile pe razatoare, obtinem astfel un suc, pe care le adaugam ulterior la sos.
  • Adaugam 100 ml apa pentru a subtia sosul. Cand acesta este aproape gata adaugam rand pe rand chiftelutele si lasam sa fiarba inca 10 minute. Daca sosul a scazut , mai adaugam 100 ml apa.
  • Condimentam cu sare si piper dupa gust si aromam cu praf de curry si fulgi de chili. Va recomand sa le serviti chiftelute alaturi de castraveti murati, sunt delicioase.

Punctează această reţetă

SSabina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

1valy

F,b

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioase!!!

am gătit această rețetă
abuz

Machilleos

Unde e reteta de chiftelute ???? aici arata numai reteta de sos.

abuz
kun_i2016

kun_i2016

Deosebit de gustos.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Iar morcov????

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz

anonymous

...fiecare ,daca vrea poate incerca reteta pe care va invit sa o degustati...

abuz