Ingrediente: 4 rulouri (4 cotlete de porc umplute cu carne de carnat si bine legate) 1 ceapă 200 ml vin alb 100 gr de ciuperci Ulei de măsline Sare Piper
Ingrediente: Pentru fasole: 1 lingură de ulei vegetal 100 gr piept de porc afumat (aproximativ 4 felii) 1 ceapă tocată 1 cățel de usturoi 40 g pastă de tomate...
Ingrediente: 300 g tăiței soba (sau udon) 200 gr carne de porc (mușchi sau carne de pe coaste) 100 gr de varză 50 gr de cepșoară 50 gr muguri de fasole (din...
Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocată de...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de foietaj
Ingrediente: o bucata de friptura mare de porc- am folosit cotlet (900 gr) 1 strop de ulei de masline 2 salote 6-8 felii de bacon 6 - 8 felii de Emmental sare...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 chifla de burger 1 ceapa 1 bucata de friptura tocata de macelar cepsoara 1 felie de raclette 2 feii de burta de porc sos - tip mustar dulce
Ingrediente: Pentru carnea tocata: 100 gr carne de vită 2 căni de apă (460 ml) 1 roșie 1 cățel de usturoi pătrunjel (după gust) Pentru chicharrón: 1 felie...
Ingrediente: 550 ml lapte 1 lingura pesmet 200 gr carne tocata de vita 50 gr carne tocata de porc 1 ou 1 catel de usturoi 25 gr de parmezan 1 lingurita sare 9...
Ingrediente: Chiftelute : 500 gr carne de vita tocata 250 gr carne de porc toata 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 gr pesmet 1 ou 60 ml lapte sare piper ulei...
Ingrediente: 1 bibilica 400 gr cotlet de porc 400 gr salote 2 linguri otet balsamic 100 ml vin porto alb 150 ml apa 1 cub de bulion unt 2 aluat de foietaj 150...
Ingrediente: Aluatul Bao: 390 de gr de faina 15 gr drojdie de panificatie (sau 1 plic) 1/2 lingurita de sare 1 lingurita de zahar 2 linguri de ulei de masline...
Ingrediente: 1 varza (nu prea mica) 2 cepe mari 1 ardei gras 1 pahar suc de rosii sau 1 cutie rosii decojite 500 g carne de porc (puteti folosi kaiser,piept de...
Ingrediente: 500 grcarne de porc 1-2 cepe 3-4 catei de usturoi 1 ardei 1 lg bulion 2 cani de apa sau supa ulei piper boabe,foi de dafin,sare,cimbru,boia dulce...
Ingrediente: 700 g carne de porc nu prea grasa 2 cepe mijlocii 2-3 catei de usturoi piper macinat si boabe sare ulei o lingura de bulion o foaie de dafin o...