Pâté berrichon - ruladă de paște

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Acest tip de rețetă ușoară va fi perfectă pentru masa dvs. de familie ;-) Așa că păstrați tradiția și încercați rețeta noastră de Paște, cu etapele de realizare explicate mai jos


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 07/05/2024

Hai, pe bune? De "Paste"? Cine paste aici, e vreo vaca, vreo oaie, vreo capra care paste? Sau, or mai fi cateva, dar nu prea cred ca paste vreuna! De Pasti, istetilor, de Pasti, asta este cuvantul corect! Si ce face ca rulada asta sa fie specifica pentru Pasti, doar pentru ca i-ai pus un ou fiert in mijloc? E din carne de porc si vita, si se poate face oricand in timpul anului, chiar si de Craciun, asa ca, nu ne vinde gogosi ca e de Pasti!

(1) (0) abuz
Maria, 17/04/2023

Atragatoare

(0) (0) abuz



+