Pâte de ficat cu ceapa caramelizata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Spalati si scurgeti ficateii si tamponatii putin cu un servetel. Se incinge uleiul intr-o tigaie pe foc mediu si se adauga usturoiul, ansoa si caperele, se calesc putin, apoi se adauga ficateii scursi. .
- Se prajesc aprox 5 minute, apoi se stinge tigaia cu vin, se da focul putin mai mare si se mai calesc 5 minute, intorcandu-se pe toate partile pana cand nu mai iasa sange.
- Se stinge focul si se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga cimbrul sau salvia. Se potriveste de sare si piper.
- Cand compozitia este calduta, se pune totul in robotul de bucatarie si se pulseaza pana cand ajunge la o consistenta cremoasa. Cu robotul mergand, se adauga untul treptat, pana cand este tot incorporat.
- Se mai gusta odata pentru sare si piper, se transfera intr-un bol sau borcan si se pastreaza in frigider. Se serveste pe felii de paine cu ceapa caramelizata deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E super!!!
Punctează această reţetă