Spalati bine ciupercile. Tocati marunt de tot o ceapa si un catel de usturoi si caliti-le in 50g de unt, 5 minute. Adaugati in tigaie 250g de ciuperci maruntite bine, sare sipiper si lasati 10 minute pe foc, pana scade tot lichidul.
Apoi mai adaugati 2 linguri de coniac peste ciuperci, mariti focul si mai lasati 2 minute.
Adaugati ierburile: salvie, cimbru si patrunjel, tocate marunt. (Tot acum puteti adauga si 7-8 picaturi de ulei de trufe).
Pentru un pate fin, pasati jumatate din ciuperci in robotul de bucatarie, impreuna cu 100g unt la temperatura camerei si amestecati cu cealalta jumatatea de ciuperci.
Puneti pateul in boluri si lasati-l sa se raceasca bine inainte de servire.
Comentarii:
Am facut-o si are un gust deplorabil ,nu ne-a placut
Foarte bine.
Intotdeauna ceva facut in casa este apreciat si foarte sanatos.
Foarte bineeeeeeeeee
Arata bine
O singura data am facut si-mi pare rau ca trebuie sa o spun dar nu ne-a placut