Pate de ciuperci cu ierburi aromate

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Spalati bine ciupercile. Tocati marunt de tot o ceapa si un catel de usturoi si caliti-le in 50g de unt, 5 minute. Adaugati in tigaie 250g de ciuperci maruntite bine, sare sipiper si lasati 10 minute pe foc, pana scade tot lichidul.

    Apoi mai adaugati 2 linguri de coniac peste ciuperci, mariti focul si mai lasati 2 minute.

    Adaugati ierburile: salvie, cimbru si patrunjel, tocate marunt. (Tot acum puteti adauga si 7-8 picaturi de ulei de trufe).

    Pentru un pate fin, pasati jumatate din ciuperci in robotul de bucatarie, impreuna cu 100g unt la temperatura camerei si amestecati cu cealalta jumatatea de ciuperci.

    Puneti pateul in boluri si lasati-l sa se raceasca bine inainte de servire.

Punctează această reţetă

Le Blog PiquantLe Blog Piquant

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut-o si are un gust deplorabil ,nu ne-a placut

abuz

anonymous

Foarte bine.

abuz

anonymous

Intotdeauna ceva facut in casa este apreciat si foarte sanatos.

abuz

anonymous

Foarte bineeeeeeeeee

abuz

anonymous

Arata bine

abuz

anonymous

O singura data am facut si-mi pare rau ca trebuie sa o spun dar nu ne-a placut

abuz