Pateu de soia

Antreuri
4 porții
Ușor
4 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare4 ore
Gătire15 min
  • Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).
    Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam.
    Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.
GGospodina de Criza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/01/2014

Am facut-o si este excelenta

(0) (0) abuz
gabem1959, 24/05/2013

PATÉU, pateuri, s. n=Pastă de ficat, de carne sau de pește amestecată cu condimente, care se consumă (unsă pe felii de pâine) proaspătă sau conservată

(0) (0) abuz
22/05/2013

Excelent

(0) (0) abuz
edithke, 22/05/2013

Excelent

(0) (0) abuz
06/04/2013

Usor de facut,si guszos cu multe v itamine.

(0) (0) abuz
26/11/2011

Super sanatos

(0) (0) abuz
05/09/2011

Eu am pus si umpic de tarhon!

(0) (0) abuz