Pateu de soia
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Wok cu tăitei chinezești (legume și proteine de soia texturate)
-
Pui cu salsa de soia si miere
-
Faux-mage cu usturoi proaspăt și ierburi (brânză vegană făcută din soia!)
-
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
Preparare
Preparare4 ore
Gătire15 min
- Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).
Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam.
Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G
gabem1959,
24/05/2013
PATÉU, pateuri, s. n=Pastă de ficat, de carne sau de pește amestecată cu condimente, care se consumă (unsă pe felii de pâine) proaspătă sau conservată
E