Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut). Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam. Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.
Comentarii:
Am facut-o si este excelenta
PATÉU, pateuri, s. n=Pastă de ficat, de carne sau de pește amestecată cu condimente, care se consumă (unsă pe felii de pâine) proaspătă sau conservată
Excelent
Excelent
Usor de facut,si guszos cu multe v itamine.
Super sanatos
Eu am pus si umpic de tarhon!