Pateuri cu branza

Aperitiv
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Taiem foietajul in patrate mici (6cm) si ungem fiecare bucata cu ou batut.
    Punem intr-o jumatate a patratului o lingurita de branza amestecata cu marar si acoperim cu cealalta jumatate.
  • Presam putin marginile pateului sa sigilam.
    La fel procedam cu toate celelalte.
    Ungem pateurile pe deasupra cu ou batut si presaram chimen.
  • Asezam pateurile intr-o tava pe o folie de silicon sau hartie de pergament si dam tava la cuptor la 375F timp de 20min sau pana cand pateurile sunt frumos rumenite.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata grozav abia astept sa o probez

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Mia placut reteta dar nu stiu cum o sa-mi iasa mie

abuz