Pateuri cu branza

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Bagel cu somon, castravete si crema de branza


      Preparare

      Preparare30 min
      Gătire30 min
      • Taiem foietajul in patrate mici (6cm) si ungem fiecare bucata cu ou batut.
        Punem intr-o jumatate a patratului o lingurita de branza amestecata cu marar si acoperim cu cealalta jumatate.
      • Presam putin marginile pateului sa sigilam.
        La fel procedam cu toate celelalte.
        Ungem pateurile pe deasupra cu ou batut si presaram chimen.
      • Asezam pateurile intr-o tava pe o folie de silicon sau hartie de pergament si dam tava la cuptor la 375F timp de 20min sau pana cand pateurile sunt frumos rumenite.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      29/03/2014

      Arata grozav abia astept sa o probez

      (0) (0) abuz
      11/01/2014

      Buna

      (0) (0) abuz
      28/10/2011

      Mia placut reteta dar nu stiu cum o sa-mi iasa mie

      (0) (0) abuz



      +