Penne cu sos de rosii si branza

Antreuri
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire15 min
  • Puneti pastele la fiert intr-o oala cu apa si sare pana acestea devin al dente (timpul de fierbere este cel mentionat pe ambalaj).
  • Tocati ceapa, cat de fin puteti, si caliti-o in putin ulei de masline.
  • Cand aceasta este calita adaugati rosiile din conserva si lasati la foc mic circa 5 minute.
  • Adaugati branza taiata felii subtiri, zdrobindu-le usor cu o furculita sau cu o lingura de lemn pana ce sosul devine omogen, mararul sau patrunjelul si mai lasati la foc mic circa 10-15 minut amestecand din cand in cand.
  • La final adaugati pastele fierte si scurse de apa, amestecati-le cu sosul obtinut, asezonati cu sare si piper.
  • Stropiti cu putin ulei de masline extravirgin si serviti imediat.

Punctează această reţetă

SSagatimcudragos.wordpress.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ce s astea coaiee

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

abuz