Penne cu sos de rosii si branza
Ingrediente
2
Preparare
Preparare5 min
Gătire15 min
- Puneti pastele la fiert intr-o oala cu apa si sare pana acestea devin al dente (timpul de fierbere este cel mentionat pe ambalaj).
- Tocati ceapa, cat de fin puteti, si caliti-o in putin ulei de masline.
- Cand aceasta este calita adaugati rosiile din conserva si lasati la foc mic circa 5 minute.
- Adaugati branza taiata felii subtiri, zdrobindu-le usor cu o furculita sau cu o lingura de lemn pana ce sosul devine omogen, mararul sau patrunjelul si mai lasati la foc mic circa 10-15 minut amestecand din cand in cand.
- La final adaugati pastele fierte si scurse de apa, amestecati-le cu sosul obtinut, asezonati cu sare si piper.
- Stropiti cu putin ulei de masline extravirgin si serviti imediat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ce s astea coaiee
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă