Penne cu ton

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Punem pastele la fiert in apa cu sare.Intr-o tigaie teflonata incingem 2-3 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt. Dupa 2 minute adaugam tonul scurs de ulei si caperele .
  • E cateodata pun capere alta data nu, de data acesta nu a pus. Amestecam bine dupa care adugam rosiile si lasam sa fiarta 5 minute la foc mic.
  • In acest timp condimentam cu sare, piper si ierburile aromate, daca nu aveti proaspete merg si cele uscate.Cand pastele sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul.
  • La sfarsit presaram patrunjel tocat proaspat si radem parmezan, a nu a mai avut si am ras putin cascaval.

Punctează această reţetă

KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

EmanuelaD

Foarte, foarte delicioasa reteta. Multumim! ❤️

abuz

anonymous

La pastele cu peste nu se pune parmigiano.

abuz

anonymous

Rapid, gustos si sanatos!

abuz

anonymous

K

abuz