Penne cu ton
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Punem pastele la fiert in apa cu sare.Intr-o tigaie teflonata incingem 2-3 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt. Dupa 2 minute adaugam tonul scurs de ulei si caperele .
- E cateodata pun capere alta data nu, de data acesta nu a pus. Amestecam bine dupa care adugam rosiile si lasam sa fiarta 5 minute la foc mic.
- In acest timp condimentam cu sare, piper si ierburile aromate, daca nu aveti proaspete merg si cele uscate.Cand pastele sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul.
- La sfarsit presaram patrunjel tocat proaspat si radem parmezan, a nu a mai avut si am ras putin cascaval.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
EmanuelaD
Foarte, foarte delicioasa reteta. Multumim! ❤️
anonymous
La pastele cu peste nu se pune parmigiano.
anonymous
Rapid, gustos si sanatos!
anonymous
K
Punctează această reţetă