Penne cu dovlecei

Felul principal
5 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

5

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Intai punem pastele la fiert in apa cu sare.Apoi tocam ceapa si o punem la calit in uleiul de masline.
  • Cand devine transparenta adaugam dovleceii taiati feliute subtiri,acoperim tigaia si lasam la foc mediu 4-5 minute .
  • In cateva minute dovleceii se inmoaie si putem sa adaugam si pasta de rosii.
  • Daca pasta de rosii este prea lichida fierbem pana mai scade,daca nu condimentam cu sare,piper si origano dupa gust.
  • Intre timp au fiert si pastele al dente,le scurgem si le punem in tigaie peste compozitia preparata inainte.Amestecam pentru omogenizare si servim cu parmezan ras.
IULIANA-FLORENTINAIULIANA-FLORENTINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: