Penne cu dovleac si fasole
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa, prajiti pentru ~8 min (cu grija, sa nu o ardeti) , culaorea ei trebuie sa fie aurie.Adaugati usturoiul si dovleacul, caliti inca 5 min, amestecand din cand in cand. Adaugati rosiile/bulionul si supa.Lasati sa dea in clocot, apoi acoperiti cu un capac si fierbeti la foc mic 15 min, pana cand se inmoaie dovleacul.
- Intre timp, fierbeti pastele in apa clocotita respectand instructiunile de pe pachet.
- Adaugati fasolea in sos, mai fierbeti 3-4 min,pana se incalzeste si fasolea, apoi asezonati.Scurgeti pastele si adaugati-le in sos.Se servesc cu parmezan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!