Ingrediente: 250 g spaghete fara ou 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete 200 g cascaval vegetal forma (este singurul care nu contine...
Ingrediente: 400 grame paste 5-6 rosii coapte 1 ceapa mica 4 linguri ulei cativa catei de usturoi cateva fire de patrunjel sare si piper fulgi de chili parmezan
Ingrediente: paste tip conchigliette (se pot folosi si altfel de paste) un dovlecel rosii micute de tipul cireselor o jumatate de ceapa doua linguri suc de...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: 250 g de paste scurte 300 g de ciuperci un catel usturoi o lingura de patrunjel tocat marunt 2 linguri ulei extravergin de masline sare piper
Ingrediente: pt garnitura: 1/2 kg ciuperci albe(champignion) 1/2 kg ardei gras 200 g altfel de ciuperci la alegere(bureti ,zgarciogi etc) 2-3 cepe 2-3 rosii 1...
Ingrediente: 200 g faina -100 g pesmet 1 lingura pasta de rosii 2 linguri Ketchup 100 g apa minerala 4 linguri ule 1 lingurita oregano 1 varf de cutit...
Merele coapte sunt pentru multi dintre noi un simplu si minunat desert intr-o seara rece de iarna, sau de ce nu, in oricare alta seara. In plus, casa miroase divin in timp ce le gatim!
Ingrediente: 6 cartofi medii spalati bine de tot si taiati in cubulete sau pe lungime 4 morcovi spalati, curarati si taiati in cubulete 1 lingurita rozmarin 1...
Ingrediente: 500 g penne o ceapa mare 5-6 linguri de ulei de masline extra-virgin un morcov 2-3 catei de usturoi 1 kg rosii,decojite si taiate cubulete 2...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline / 50g unt 2 cepe, taiate fin 2 catei de usturoi, zdrobiti 350 g dovleac, fara coaja si taiat cubulete 400 g rosii in suc...
Ingrediente: 150 ml apa calda 1/2 lingurita rasa zahar tos 1 lingurita rasa drojdie uscata 225 g faina din grau dur 1/2 lingurita rasa sare 1 lingura ulei
Revista "Un mese in cucina - agosto" Ingrediente pentru 4 persoane: 350 g di paste scurte 2 vinete o ceapa rosie 200 g pasta de rosii 3 linguri de vin alb o ramurica busuioc 30 g brinza par